Firma Profil

MgO Group er et firma, der udfører store som små opgaver. Vi lægger vægt på at udføre et godt håndværk og vi har et godt samarbejde med mange andre håndværkere som vi kan stå 100% inde for.

Vi har igennem årene leveret tømrerarbejde i høj kvalitet som gør vi i dag har en stor fast kundekreds. Vi har speciale i nybyggeri og tilbygninger og kan derfor bistå med råd og vejledning inden byggeriet starter.

Vi løser større og mindre opgaver i forbindelse med nybyggeri og renovering for erhvervs-virksomheder og private, kontakt os for tilbud.

Vi ved hvor vigtigt det er at få opgaven færdig ordentligt og til tiden. Vi giver altid et realistisk bud på en tidsfrist.

For at opnå de bedste resultater, er det nødvendigt at have dig som kunde og vores medarbejdere i centrum. Sammen skaber vi de bedste resultater.

  • Vi står for tillid og kvalitet til den aftalte tid.
  • Vi udfører altid professionelt arbejde og vi kan vores håndværk.
  • Derfor udføres alt med garanti på kvalitet.

Vi løser større og mindre opgaver i forbindelse med nybyggeri og renovering for erhvervs-virksomheder og private, kontakt os for tilbud.

Vi er et firma, der udfører store som små opgaver Vores dygtige svende lægger vægt på at udføre et godt håndværk og vi har et godt samarbejde med mange andre faggrupper, uanset om det er store eller små opgaver, løser vi dem med den faglige stolthed i højsædet.

    Få et uforpligtende tilbud og arbejdet udført til tiden

    Udfyld kontakt formular og jeg vender retur til dig

    61 + = 68