Vi Tilbyder

Vi har igennem årene leveret tømrerarbejde i høj kvalitet som gør vi i dag har en stor fast kundekreds.  Vi har speciale i nybyggeri og tilbygninger og kan derfor bistå med råd og vejledning inden byggeriet starter.

Tømrer- og snedkerarbejde

MgO Group udfører alle former for tømrerarbejde for erhverv og private – lige fra nybyggeri i store entrepriser til mindre renoverings- og serviceopgaver.

Faglig dygtighed, ordholdenhed og høj kvalitet er nøgleordene i alt det arbejde, vi udfører – og vi tror, at det er grunden til, at vores under vender tilbage til os, når de har brug for professionel og pålidelig tømrerhjælp.

Kontakt os gerne på telefon 60 56 53 00 eller send os en email på: info@mgogroup.dk for at høre om byggeprocessen, og hvordan du kan forberede dig på den.

Nybyggeri

Det forpligter at være ansvarlig for nybyggeri.

Hvad enten det gælder privatboliger, institutioner, sportshaller, ældreboliger eller virksomhedsdomiciler, er udfordringen den samme: at skabe gode og funktionelle rammer for byggeriet, inden for budget og tidsplan. Og det er præcis vores speciale.

MgO Group ApS kan give dit nybyggeri et løft, uanset om vi varetager en fag- eller hovedentreprise.

Vi vil naturligvis allerhelst gøre det i et samarbejde, hvor vi får lov til at vise, hvad vi kan.

Kontakt os for nærmere dialog på telefon 60 56 53 00 eller send os en email på: info@mgogroup.dk

Tagarbejde

Vi udfører ALT indenfor tagarbejde. Der er ualmindelig stor interesse for solceller, og i den forbindelse anbefaler vi at man går ind på Gratis solcelle tilbud og indsender sin solcelleopgave.

Trænger dit tag til udskiftning?

Hos MgO Group har vi mange års erfaring med udskiftning og renovering af alle typer tag og tagkonstruktioner. Når det kommer til udskiftning af tag er mulighederne mange. Det er derfor vigtigt at du allierer dig med en professionel samarbejdspartner, der kan guide og vejlede dig gennem hele processen.

Vi står altid klar med alt lige fra gode råd om de forskellige løsning til selve udskiftningen af taget og den sidste finish. Vi sørger altid for fuld tryghed omkring udskiftning af netop dit tag – det er din garanti for et professionelt stykke håndværk leveret i højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Det er sommetider svært at vurdere, hvornår et tag trænger til udskiftning. Vi tilbyder altid en uforpligtende snak om projekt, så vi kan vurdere, om dit tag kan repareres, eller om det er nødvendigt med en fuld udskiftning.

Vi står naturligvis også altid klar til anbefale hvilken type tag, der passer bedst til dit hus og de andre huse i området. Du er altid velkommen til kontakte os for uforpligtende hjælp og rådgivning. Vi tilbyder udskiftning af tag for både private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kontakt os på telefon 60 56 53 00 eller send os en email på: info@mgogroup.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med udskiftning af dit tag.

Tilbygninger

Hos MgO Group tilbyder vi skræddersyede og personlige løsninger til dig, der drømmer om en tilbygning til din bolig.

En tilbygning er den ideelle løsning for jer, der mangler plads og ønsker at udvide boligen med nogle ekstra kvadratmeter – eller blot vil nyde det gode vejr i en udestue eller på en tagterrasse.

Uanset om du ønsker tilbygning af en ældre bolig eller en mere moderne parcelvilla, så står vi klar til at hjælpe dig med professionelle råd og vejledning, så din tilbygning bliver udført i harmoni med huset oprindelige stil.

I fællesskab med dig som kunde finder vi frem til, hvordan vi bedst muligt får udført netop dit projekt, så du får et resultat, som du kan glæde dig over i mange år.

Ring for et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 60 56 53 00 eller
sende os en email på: info@mgogroup.dk - Vi står altid klar med en uforpligtende snak eller tilbud på netop dit projekt.

Vinduer og døre

Hos MgO Group er vi specialister i udskiftning og renovering af døre og vinduer.

Er boligens døre og vinduer nedslidte og trænger til en renovering eller udskiftning, så kan vi tilbyde flere professionelle løsninger.

Ved renovering kan vi blandt andet udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og beslag,
ligesom partielt nedbrudt træ kan udskiftes. Ved udskiftning af vinduer og døre i kernetræ og træ/alu kan vi tilbyde levering og udskiftning med færdigmalede elementer fra en af landets førende fabrikanter. Vi udskifter og reparerer vinduer og døre for både private,
virksomheder og offentlige institutioner.

Vi tilbyder professionel montage af nye vinduer og alt arbejde, der kan forbindes med dette.

Vi tilbyder vores hjælp til at få udstyret din bolig med nye vinduer. Kontakt os i dag og hør mere.

Spar på varmeregningen

Vi klarer alle opgaver inden for udskiftning og renovering af vinduer og døre – i såvel gamle som nye bygninger.

Istandsættelse eller udskiftning af vinduer og døre er både
en æstetisk flot løsning, men er samtidig også energivenlig renovering, der give store besparelser på varmeregningen.

Hos MgO Group har vi udskiftet og renoveret døre og vinduer i mange år, og vi har derfor en bred erfaring med mange typer opgaver. Vi er professionelle fagspecialister, der lægger stor vægt på kvalitet i arbejdet.

Det er din garanti for et resultat, som du kan glæde dig over i mange år.

Kontakt os i dag for udskiftning

Kontakt os gerne på telefon 60 56 53 00 eller send os en email på: info@mgogroup.dk for at høre om byggeprocessen, og hvordan du kan forberede dig på den.

Isoleringsarbejde

MgO Group kan kort sagt levere isoleringsløsninger til hele landet.

Vi tilbyder vores ekspertise indenfor isolering til private, såvel som til erhvervskunder. Tøv ikke med at tage kontakt, uanset opgaven og din lokation, så leverer vi.

6 fordele ved at isolere

 • Du får en sundere bolig
 • Et lavere energiforbrug
 • Et bedre indeklim
 • En større boligkomfort
 • En forøgelse af husets værdi
 • Et renere miljø

Ring til os på telefon 60 56 53 00 eller send os en email på: info@mgogroup.dk

Facade arbejde

At det er vigtigt med en flot facade, er noget vi alle ved.

Fremstår facaden på dit hus eller på din virksomhed eksempelvis ikke intakt, har det stor betydning for, hvordan du har det med bygningen.

Det er det første møde andre får af dig eller af din virksomhed. Facaden er også i første øjekast det, du identificerer dig med, når du kommer hjem hver dag, eller det der møder dig, når du møder på arbejde.

Stor viden omkring facadearbejde

MgO Group ApS har stor viden omkring, hvilke muligheder du har for at få repareret din facade eller for at få den frisket op, så den passer til dig, og det du gerne vil stå for. Alt efter hvilken type hus du har, har vi forskellige ideer til, hvad du kan gøre for, at din facade bliver, som du vil have den.

Vores viden omkring facadearbejde sikrer dig høj kvalitet i det udførte arbejde.

Rådgivning i nyeste produkter til facadearbejde

Udvalget af produkter og farver til facader er så stort, at det kan virke uoverskueligt. Her står vi altid klar med gode råd om holdbare produkter og stilfulde farvesammensætninger.

MgO Group er altid med i forreste række, så vi kan rådgive dig om nye tendenser samt nye produkter.

Kontakt os omkring facadearbejde

Hør mere om hvad vi kan tilbyde inden for facadearbejde eller få et uforpligtende tilbud
på telefon 60 56 53 00 eller send os en email på: info@mgogroup.dk

Renoveringer

Reparationer kræver særlig omhu i forhold til at tilpasse det nye til det gamle.

MgO Group har særlig stor erfaring indenfor:

 • Nyt tag
 • Udnyttelse af første sal
 • Trapper
 • Døre og Vinduer
 • Glas
 • Køkken
 • Bad
 • Lofter
 • Gulve
 • Isolering
 • Vinduer
 • Kviste
 • Svalegange
 • Sternkanter
 • Tagrender

Hvis du skulle have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 60 56 53 00 eller sende os en email på: info@mgogroup.dk