Tilbygning

Kvalitetshåndværk til aftalt tid og pris – skal vi også hjælpe dig?

Tilbygning

Professionel projekthåndtering

Hos Mgo Group får vi din tilbygning op at stå med et resultat der står skarpt. Vi håndterer processen professionelt fra start til færdig tilbygning. Kontakt os allerede i dag og indhent til et tilbud. Vi dækker Storkøbenhavn og omegnen.

Vi er mødestærke og pligtopfyldende, og vi har en håndfuld rigtig dygtige samarbejdspartnere inden for andre håndværkerfag som murer, elektriker, vvs’er m.fl.

Din nye tilbygning skal både passe til den oprindelige bygning samtidig med, at elektronikken skal fungere og gulvet være i vatter. Vælg en professionel håndværker. Lad Mgo Group stå for entreprisen og oplev professionel håndtering af byggeprocessen, der er færdig til aftalt tid. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Vi arbejder ud fra dine behov

Hos Mgo Group arbejder vi ud fra dine ønsker og behov. Vi sætter en ære i at levere et godt produkt til aftalt tid og til den pris vi lover. Uden pludselige ekstraomkostninger. Vi garanterer en høj kvalitet og professionel håndtering – altid.

Hvis du leder efter en pålidelig tømrervirksomhed er du landet det rette sted. Vi mener ikke, at det behøver at koste en formue at få udført tømrerarbejde i høj kvalitet. Vi er gennemsigtige i forhold til prisen – det er vigtigt for os at du som kunde ikke bliver negativt overrasket over det arbejde vi udfører, eller den pris vi giver.

Ønsker du et tilbud på en opgave?

Eller har du spørgsmål? Udfyld formularen her – så vender vi retur hurtigst muligt!

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi er stolte fagmænd. Derudover er det vigtigt for os at have en god dialog med dig som kunde. Du er med på sidelinjen hele vejen, hvis der skulle opstå spørgsmål eller ændringer. Hos os får du:

  • Kvalitetshåndværk til aftalt tid
  • Gennemsigtig kundedialog
  • Vejledning, rådgivning og konkurrencedygtig pris

Du er altid velkommen til at kontakte os og indhente et uforpligtende tilbud. Ring til os på 60 56 53 00. Du kan også skrive til os på box@mgogroup.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig.