Total­entreprise

Vi står klar med vores samarbejdspartnere til at varetage jeres totalentreprise

Total­entreprise

Projektstyring uden slinger i valsen

Du skal blot læne dig tilbage. Vi håndterer byggeprocessen fra start til slut uden du behøver at bekymre dig. Vi samt vores professionelle og dygtige samarbejdspartnere klarer arbejdet. Kontakt os her.

Hos Mgo Group står vi klar til at varetage jeres totalentreprise i Københavnsområdet og omegn samt store dele af Nordsjælland.

Vi har stor erfaring med projektstyring og sikrer en god proces fra start til du står med nøglerne i hånden. Vi er mødestærke og har mulighed for at mande op ved store projekter. Vi er pligtopfyldende og fagligt stolte. Vi skaber kvalitetsresultater, som du som kunde bliver glad for. Dine ønsker til resultatet er nemlig altid i baghovedet på os.

Vi realiserer dine ønsker

Vi stiller garanti for høj kvalitet. Dog er det der betyder mest, at du som kunde er glad for det resultat vi skaber. Derfor indleder vi en grundig dialog med dig. Du er inde over de vigtige beslutninger. Resten tager vi os af. Hvis du har du brug for en arkitekt, står vi altid klar med en god anbefaling.

Hos Mgo Group hjælper vi både private og virksomheder uanset størrelse. Vi indleder en grundig dialog med dig, så vi kan skabe et resultat, der afspejler dine ønsker. Vi er nemlig først tilfredse med vores arbejde, når du er glad og tilfreds.

Ønsker du et tilbud på en opgave?

Eller har du spørgsmål? Udfyld formularen her – så vender vi retur hurtigst muligt!

Tag kontakt til din totalentreprenør her

Hvis du leder efter en dygtig entreprenør med hænderne rigtigt skruet på, er du havnet det helt rigtige sted. Vi leverer professionelle resultater til en konkurrencedygtig pris. Derudover tilbyder vi:

  • Løsninger med udgangspunkt i dine ønsker og behov
  • Håndværk i bedste kvalitet
  • En realistisk tidsplan der overholdes

Du er altid velkommen til at kontakte os, så finder vi et uforpligtende tilbud til dig. Ring på 60 56 53 00, skriv til box@mgogroup.dk eller udfyld vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!