Nyt Tag

Hos Mgo Group lægger vi alle typer tag i bedste kvalitet

Tag

Vi er eksperter i nyt tag og tagrenovering

Når resultatet skal stå lige i skabet, kan du med fordel kontakte Mgo Group. Vi hjælper både store virksomheder og privatpersoner i Storkøbenhavn/omegn og i store dele af Nordsjælland. Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på et ny tag eller tagrenovering

Hos Mgo Group står vi klar med råd og vejledning, hvis du planlægger at skulle have nyt tag. Lad en professionel håndværker udføre arbejdet.

Vi udfører både reparationer og lægger nyt tag på bygninger i alle tagtyper. Vi er konkurrencedygtig på prisen, og vi sætter barren for kvalitet meget højt. Vi er mødestærke og bliver altid færdige til den aftalte tid. Kontakt os og tag en uforpligtende snak med os omkring dit nye tag.

Resultatet skal afspejle dine ønsker

Her har du at gøre med et byggefirma der holder, hvad vi lover. Det gælder både prisen vi aftaler, tidspunktet vi er færdige på og kvaliteten af det færdige resultat. Det er nemlig vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde.

Vi værdsætter en god kunderelation. Derfor indleder vi en dialog med dig fra starten, så vi kender grundigt til dine ønsker til resultatet. Vi mener ikke, at det behøver at koste en formue at få et nyt tag i god kvalitet. Derfor er vi konkurrencedygtige på prisen, og der kommer ingen pludselige omkostninger eller regninger fra os.

Ønsker du et tilbud på en opgave?

Eller har du spørgsmål? Udfyld formularen her – så vender vi retur hurtigst muligt!

Kontakt Mgo Group allerede i dag

Leder du efter en tømrervirksomhed der lægger tag i høj kvalitet til en god pris? Vi kommer i mål den dag vi aftaler med dig. Vi er stolte fagmænd og ser frem til at også at hjælpe dig med dit tag. Med Mgo Group som din håndværker får du altid:

  • Konkurrencedygtige priser
  • Garanti på håndværk i høj kvalitet
  • Et færdigt resultat til aftalt tid

Du er altid velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud. Kontakt os på 60 56 53 00 eller send en mail til box@mgogroup.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.